Vilken härlig dag



Vilken härlig dag det har varit idag. Solen har strålat från en klarblå himmel och det har varit svaga sköna vindar emellanåt. Myyys! Tjejerna har legat på altanen eller i den lilla hagen hela dagen, om man bortser från promenaderna, och bara njutit. Själv har jag byggt en tillfällig hönshage, börjat kratta på baksidan och ungefär 1/3 del är klar, hjälpt J att kapa ved och så självklart dammsugit och massa hushålspyssel. Effektiva jag. Nu ska jag straxt cykla till jobbet. Det saknas folk på grund av sjukdom så det får bli ett extra pass, men det ska bli skoj. 
 
Imorgon ska det fortsätta krattas och pysslas på tomten. J jobbar heeela dagen så jag och tjejerna får roa oss bäst vi kan. Enligt SMHI ska det bli kanonväder även imorgon och ännu varmare, håller tummarna att dom har rätt.

Att försöka väcka en sovande Zelma

Att väcka Zelma på morgonen är inte alltid det lättaste...
 

Zelma sover gott medan jag börjar ta fram skålarna och fixa frukosten...
 

Efter mycket tjat så öppnar hon i alla fall ögonen...
 

Och blänger surt på världens tjatigaste matte...
 

Sträcker lite på sig...
 

... och somnar om!  
 
Ja, så har vi det varje morgon. Zelma är rejält morgontrött och matte är alltid lika tjatig och jobbig .

Så försvann den igen...



Tja, vad ska jag säga? Blogglusten lyser fortfarande med sin frånvaro och jag känner mig mest stressad över att jag inte får inspiration till att blogga.
 
Dagarna försvinner förbi i ett rasande tempo och när det är fint väder pysslas det en del på tomten. Annars går den mesta tiden till Tina och valpmagen. Det är så mysigt att lägga handen på magen och känna hur det bökas och sparkas där inne ♥

Efit

Idag är det efit och Bea och jag ska iväg en sväng. Bilder kommer senare idag :)

Bomb!!!



 
Ja, där låg jag i min säng och halvsov i godan ro straxt efter klockan 6 imorse. J, som ska iväg på roligheter idag, går upp och ska släppa ut Tina som sover i valplådan i sovrummet. Hör honom säga "Nej bea" och jag hinner tittar åt hans håll... och ser en flygande Bea med benen rakt fram. Hinner inte reagera förän "bomben" har landat på mig och en överglad Bea stutsar runt i sängen och "berättar" hur natten har varit. 
 
Det är min Bea det  ♥

Finaste Zelma

 

♥ Vackra Zelma börjar bli få lite gråa inslag
Det är inte lätt att bli gammal, men så länge man orkar tokspringa så är livet en fest

Äntligen leeedig!!!



Phu! Cyklade hemifrån igår straxt efter klockan 13... och idag kl 14.30 kom jag hem igen. Jag är trööött! Har haft ett långt men härligt jobbpass och nu är jag helt slut. Slutade klockan 9 i Norrtälje imorse och åkte bussen till Hallsta för att göra några ärenden. Var hemma runt 13.45 och gick direkt en sväng med tjejerna och nu, äntligen, har jag landat i soffan. Nu är jag har jag semester till juni, men kommer jobba någon dag då och då. 
 
Hade tänkt storstäda och montera valplådan idag, men jag är alldeles för trött så det får vänta till imorgon. Istället ska jag slöa lite i soffan innan det är dags att laga mat.

Fortfarande torka...

 

Blogglusten lyser fortfarande med sin frånvaro. Allt och inget har hänt sista tiden och jag känner mig rätt trött. I natt jobbar jag sista jobbpasset innan Tinas valpar anländer och jag ska försöka få fart på bloggandet och fotandet igen. 
 


RSS 2.0